Časopis vznikl na jaře roku 2009. Snaží se monitorovat
nejlepší autory publikující na internetových literárních
serverech jako je pismak.cz nebo totem.cz

Pošlete nám své texty na tento mail

ČASOPISY KE STAŽENÍ: Kafe 5 Kafe 4 Kafe 3 Kafe 2 Kafe 1

středa 7. července 2010

Literární časopis Kafe 1/10

Mysleli jste si, že kafe je mrtvé? Ale kdeže. Nové číslo je trochu útlejší, přesto ale překypuje obsahem. Můžete si v něm přečíst exkluzivní ukázku z právě vyšlé básnické sbírky Jana Zbořila, básně Marcely Gunázerové, povídky Petra Měrky a spoustu řečí kolem. Příjemné čtení.

STÁHNOUT

8 komentářů:

  1. Kafecí kabátek se mi tentokrát líbí nadvelice.
    Je vážně úžasný, klobouk dolů, pane bratře. (a polámané to máte.. vyloženě pohodlné čtení)
    A mohla bych se tu rozplývat nad těmi všemi detaily, které mě dostaly a nadchly.. =)

    OdpovědětVymazat
  2. Tato chvála je směřovaná zřejmě k mému bratru grafikovi Jožkovi Gabrielovi. Nebo jak si mám vykládat toho bratra? Protože s bráchou sestru Jůlii nemáme.

    OdpovědětVymazat
  3. =) Ano, na brášku (i když nevím přesně, kdo je odpovědný za co). Obsah hodnotit nemůžu, když jsem se s ním potýkala už dřív.. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Aha, už vím. Jóža bude mít jistě velikou radost, teď je ale v Řecku.

    OdpovědětVymazat
  5. Chcela by som sa opýtať, že ako často vychádza tento časopis? Vidím tu len zopár čísel, čo je škoda, lebo časopis má skutočne dobré spracovanie. Neuvažovali ste nad aspoň dvojmesačnou periodicitou? L. B.

    OdpovědětVymazat
  6. Uvažovali, ale tým není dostatečně pružný. Jsme rádi, že jsme rádi. Chtěl bych, abychom vycházeli aspoň dvakrát do roka. Kdyby se přidali nějací schopní autoři článků, šlo by z toho udělat i čtvrtletník. Nikdo se ale nepřidává.

    OdpovědětVymazat
  7. Hm, ja by som sa aj pridala, keďže študujem žurnalistiku, písanie článkov by snáď nebol pre mňa problém. Ale Slovákov tam asi nechcete, však? :) L. B.

    OdpovědětVymazat
  8. Napiš mi na mail caskafe zavinac gmail.com jaké články bys chtěla a dovedla psát. předem ale upozorňzuju, že rozhodně nestojím o jakékoli články - časopis má své zaměření a snaží se držet úroveň. Jen předem upozorňuju. O zajímavé relevantní články ale samozřejmě velmi stojím.

    OdpovědětVymazat